Reception
Visulle små retter med stor smag
Fusions retter som fortæller om min kærlighed til det asiatiske køkken
Perfekte til Reception/ Elegant buffet/ Fingerfood
(Størrelser svarer til en mindre forret)
Fisk og Skaldyr
Lynstegt og marineret tun- Wasabimayo- Panko- Citrus olie- Shiso*
Pocheret kammusling- Citrongræs & hvid miso fløde- Daikon- Sesam*
Stenbiderrogn- Friteret lotusrod- Pisket creme fraiche- Dild*
Læsø Jomfruhummer hale og creme- Grøn æble- Vanilje syltet agurk- Bonito*
Tartar af koldrøget bæredygtig laks- Rygeost fra Gundestrup- Koriander olie- Rug- Lime*
Friteret rejekugle- XO sauce- Sur/søde skalotteløg*
Læsø Jomfruhummer- Gulerodspuré- Ristede løg- Passionsfrugt/Ingefær vinaigrette*
Sashimi af tun- Cashew- Teriaky- Mango puré- Puffede ris*
Ceviche af kulmule- Tigers milk- Avocado creme- Raw salsa af ananas- Togarashi*
Bairii caviar fra Stokkebye- Rå jordskok og puré- Dashi- Amaranth**
Læsø Jomfruhummer lollypop- Hoisin & hønse glace med mandarin og Ingefær- Karse*
Springroll med Dansk sorthummer & Shiitaki- Blommesauce- Syltet gulerod & daikon**
VenØ Østers- Appelsin- Flæskesvær af gris fra Høkildegård- Sambal oelek- Purløg*
Bæredygtig Koldrøget laks- Wasabi/æble puré- Sne af koldpresset rapsolie- rå æble- Nasturtium*
Priser
* 85,-
** 125,-
Kød og Fjerkræ
Sprødt kyllingskind fra Allégården- Karl Johan mayo- Togarashi olie- mikro mizuna*
Terrine af fynsk okseskank- Estragon mayo- Hvidløgs puré- Spiced Soya- Trøffel**
Sprød Wonton- Fynske okse short ribs braiseret i 5 spice BBQ- Løgpuré- Peanuts*
Shiitake farseret lårrulle af kylling fra Allégården- Creme af bagt hvidløg- Have af mikrogrønt*
Rilette af Økologisk dansk and- Teriaky- Braiseret ananas- Szechuan peberfrugt kompot*
Confiterede kalvebrisler- Sennepskorn- Pærekompot- Syltet rødbede- Wasabi olie**
Filet af Fynsk sommerbuk- Langpeber sauce på vildt & Marv- Ramsløg & blomster**
Dansk velfærds oksehale i char siu og sake- Shiitake- Syltet Ingefær*
Sprængt dansk velfærds kalvebryst- Puré af sorte bønner- XO sauce- Bønnespirer*
Sommerrulle- Let røget og stegt dansk øko andebryst- Peking sauce- agurk- forårsløg*
Confiteret frilands svinebryst fra Høkildegård- Sauce lyonnaise- Bok choy- Syltede skalotteløg**
Ribeye af ægte Japansk wagyu- Bearnaise creme- Love tomatoes- Sprød kartoffel***
Sashimi af ægte Japansk wagyu striploin- Honning melon- Spiced soya & Sesam olie***
Braiserede frilands svinekæber fra Høkildegård- Rød karry & Kokos skum- Lime- Friterede nudler*
Braiseret fynsk velfærds lammehals- Risvin- Hoisin- Appelsin- I brændt kål rulle*
Priser
* 95,-
** 125,-
*** 155,-
Desserter
Mørdejstærte med citron & Lime creme- Revet sort lakrids- Ingefær sirup- Shiso
Creme Brulee på Madagaskar vanilje med thai basilikum infusion- Citrus salat- Pistacie
Lotusrod chip- Hvid chokolademousse med grøn thé lavet på Callebaut chokolade- Passionsfrugt
Intens mørk chokolade og kaffe mousse lavet på Callebaut chokolade- Maldon salt- Sesam & honning tuille
Braiseret og whiskey flamberet aromatisk ananas- Lime- Dulce de Leche- Cashew nougatine
Ingefær & citrongræs pocheret Fynsk æble- 5 spice pannacotta- Blommesirup
Priser
65,-
Vælg mindst 3 retter pr. gæst
(Jeg anbefaler 4-5 retter pr.gæst)
(Priser er Inkl. transport & anretnings timer på lokationen.Der skal bestilles til min.20 pers.)
Champagne & VenØ Østers i variation
x
Jomfruhummere flamberet i Pernod- Estragon smør- Grillet citron- Brød
x
Tournedos Rossini a la Q med et bjerg af sort Trøffel
x
Intens fransk chokolade moussé på Calebaut 75%- Havsalt- Knas- Olivenolie
x
895,- pr.pers.
( Dette er inkl. Transport/ privat kok & tjener hele aftenen m.v. /ex. vin menu)
(Mulighed for skræddersyet vinmenu og/el. cocktail menu)
(Skal bestilles til min.6 pers.)
Ladies ladies ladies Night
Perfekt til private dining og fest...og ikke kun til kvinder:)
Champagne & VenØ Østers i variation
x
Tartar af bæredygtig kold røget laks- Bairii Caviar fra Stokkebye- Luftig grøn mayo- Agurk- Æble- Urter- Sprødt brød
x
Rosa filet af Fynsk kalv- Sæson grønt- Skummende kalve sauce- Pommes Anná- Sort trøffel
x
Creme Brulee- Passions frugt- Hvid moussé af Callebaut chokolade
x
695,- pr.pers
( Dette er inkl. Transport/ privat kok & tjener hele aftenen m.v. /ex. vin menu)
(Mulighed for skræddersyet vinmenu og/el. cocktail menu)
(Skal bestilles til min.6 pers.)
7 Retters a la Q
(Private Dining Deluxe)
Champagne & VenØ Østers med Granatæble, Peberrod & Nasturtium
x
Læsø Jomfruhummer- Bisque- Piment déspelette- Grøn æble- Rygeost
x
Nordisk Sorthummer hale- Sauce Americaine- Kartoffelchips- Løg marmelade
x
Havtaske- Lardo- Knoldselleri- Beurre noir & Sort trompethat
x
Japansk Wagyu ribeye- XO Sauce- Røget gulerod- Grillet hjertesalat
x
Udvalg af Unika oste- Piperade- Knæk
x
Mørk Callebaut chokolade & Nougat moussé- Mango sorbet- Pistacie
x
1550,- pr. Pers.
( Dette er inkl. Transport/ privat kok & tjener hele aftenen/ex. vin menu)
(Mulighed for skræddersyet vinmenu og/el. cocktail menu)
(Skal bestilles til min. 6 pers.)
Back to the 80´s!
( Kokken & evt. tjenere kommer gerne i 80ér dress up)
Rejesalat i Iceberg skål
Flutes & Rørt Maitre d´hotel smør
x
80´er Bøf Bearnaise af fynsk oksefilet a la Q
(Kold bearnaise creme- Bagte tomater- Hasselback kartofler- Grøn salat med vinaigrette)
x
Citronfromage- Hjemmelavet parfait- Pynt & Knas
x
345,- pr. pers
Som tallerken anrettet
275,- pr. pers
Som buffet
( Menu skal bestilles til min. 14 pers.)
...OG MULIGHED FOR ALLE SLAGS MENUER MED INSPIRATION FRA NÆR OG FJERN...
...BARE SPØRG Q CATERING BY JOEL JENSEN...
Q Dining by Joel Jensen
CVR: 44600544