Mit navn er Joel Jensen. Jeg ejer og driver

Q Dining by Joel Jensen.

Jeg er 44 år og har mange års erfaring som kok fra finere madlavning. Både i Danmark og udland.


Jeg valgte for ca. 7 år siden at blive selvstændig. Da det længe har været min drøm.


Min virksomhed begyndte med en madvogn jeg selv byggede i streetfood markedet Storms Pakhus i Odense.

Denne hed Mr.Rustique The Saucerer og konceptet var gourmet fastfood med et fransk præg og der blev leget med og udviklet retter som var anderledes og spændende. Lavet på lokale råvarer af høj kvalitet. 

Franske saucer, Confiteret svinebryst, Creme Brulee, pulled pork burgere, jomfruhummer hotdogs og meget mere.

Både klassiske og nytænkte retter som jeg gav mit helt eget udtryk.

Da der i Storms Pakhus var for mange begrænsninger ifht. min kreative stræben og udvikling, besluttede jeg mig at rykke tættere på hjemmet nede på Sydfyn og tilbyde området noget nyt og anderledes mad som alle kan forstå.


Jeg byggede og åbnede her Q Diner & Takeaway som fokuserede på kreativt og hj.lavet fastfood i form af diverse burgere, fried chicken, salater, sandwiches, milkshakes og meget mere. Dog med en meget anderledes tilgang og med smage og sammensætninger som var unikke. Samt udbringning af dette til områder der ikke normalt har mulighed for at få leveret lækker mad.


Qét tog jeg fra Mr.Rustique for at symbolisere min begyndelse.

Q står for kreativt-uformelt og lækkert...


Q Diner & Takeaway blev nomineret til Best of Svendborg efter at have været åben i bare 2 1/2 måned!


Udover at drive Dineren lavede jeg catering,events med lokale virksomheder samt i udland og private dining hvor jeg tilbød den finere madlavning. Dog altid med min egen stil og mit personlige præg.

Grundet personlige årsager valgte jeg, lige inden corona ramte landet, at fokusere fuldt ud på catering/events/private dining og kun være mig i køkkenet. Ingen medarbejdere.

Så kom corona...

Siden da har jeg arbejdet på at finde det korrekte koncept mens jeg ventede på lysere tider og dette er


Q Dining by Joel Jensen


Som tilbyder kreativ og personlig catering/private dining af høj klasse og lavet på lokale og danske råvarer.


Jeg tilbyder en bred vifte af stile, med smage og inspiration fra alle verdens køkkener. Jeg er specielt glad for fusionen mellem det nordiske & asiatiske 


Jeg tilbyder priser hvor alle kan være med & skræddersyede løsninger.


Bon Appetit


(JEG ER PT. FRITAGET FRA SMILEY ORDNING DA JEG LEJER MIG IND I PROFESSIONELT KØKKEN UNDER DERES EGENKONTROL.)